Popüler chatbot Sensay, ethereum tabanlı kripto para geliştiriyor

Popüler chatbot Sensay, ethereum tabanlı kripto para geliştiriyor

En popüler chatbot girişimlerinden Sensay, Ethereum tabanlı bir kripto para birimi üzerinde çalışıyor. Kullanıcıların birbirine anonim tavsiye vermesini sağlayan chatbot'un kullanıcılarına dağıtılacak bu kripto para biriminin adı ise SENSE olacak. Aylık yüz binlerce kullanıcısı olduğunu söyleyen Sensay, bugüne kadar 3 milyondan fazla kullanıcıya ulaştığını paylaşmıştı.

Sensay'ın asıl amacının, SENSE adlı yeni para birimiyle P2P para transferlerini, kendi mesajlaşma uygulamaları üzerinden gerçekleştirmek olacak. Hali hazırda Sensay platformu üzerinden mesajlaşarak, insanlardan ya da alanında uzman kişilerden fikir almanız mümkün. Bunun karşılığında Sensay sadece sembolik değeri olan "coin" dağıtımı gerçekleştiriyor.

Toplam 6 milyon dolar yatırım almıştı

Platform, SENSE token'larının piyasaya sunulmasıyla birlikte bu coinlerin 1'e 1 oranında SENSE para birimine çevrileceğini de açıklıyor. Böylece platformun var olan kullanıcıları, Sensay platformunda bu para birimini kullanmaya başlayacak. SENSE için token satışlarının Eylül ayı içerisinde başlaması ve Ekim ayında kapatılması bekleniyor.

Sensay chatbot platformunun hali hazırda Facebook Messenger, WeChat, Slack, Kik, Skype, SMS, iMessage ve Telegram uygulamalarında da kullanıma açık olduğunu hatırlatmamızda fayda var. Sensay geçtiğimiz yıl Greycroft Partners, Draper Associates, Amplify.LA ve Quest Venture Partners'ın da aralarında bulunduğu yatırımcılardan 1,5 milyon dolarlık bir yatırım almıştı. Daha önce aldığı 4,5 milyon dolarlık tohum yatırımıyla birlikte, Sensay'ın bugüne dek aldığı yatırım 6 milyon doları buldu. Şimdi ise SENSE adlı kripto para birimiyle şirket, daha fazla sermaye arttırmayı planlıyor. Ve elbette kripto paraların gördüğü ilgiyi kendi lehine çevirmeyi istiyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.