Yemek siparişleri için 'unboxing' yapan YouTube kanalı: Yemeğim Nasıl Geldi?

Yemek siparişleri için 'unboxing' yapan YouTube kanalı: Yemeğim Nasıl Geldi?

Bağımsız bir YouTube kanalı olan Yemeğim Nasıl Geldi?, artık günlük hayatlarımızın bir parçası olan paket servisler üzerine kurgulanmış.

Eve (veya ofise) sipariş edilen yemeklerin içerik, sunum, kalite ve lezzet gibi kriterlere göre incelendiği kanal bir nevi paket servisler için 'unboxing' yapıyor. Kısa sürede ve organik olarak 50 bine yakın takipçi ve 5 milyon civarında izlenme yakalayan kanal, verdiği siparişleri 10-20 dakikada detaylı bir şekilde inceliyor.

Siparişin geliş süresinden ikramlara, sunumdan eksik ürünlere kadar çok sayıda detayı kendine has eğlenceli üslubuyla ele alan Yemeğim Nasıl Geldi?, içerik pazarlaması anlamında dikkat çeken bir proje.

Kanalın yapımcılarıyla konuştuğumuzda siparişlerin tamamını Yemeksepeti'nden verdiklerini ancak reklama girmemek adına bunu paylaşmadıklarını öğrendik.

Sunuculuğunu İrfan Demirci’nin üstlendiği Yemeğim Nasıl Geldi?'de prodüksiyon ayağını üstlenen ortak ise Erdem Peremeci. Bu arada İrfan ve Erdem'in paylaştığına göre kanalın kısa vadeli hedefi de mevcut içeriğe ilgi çekici katma değerler eklemek ve kanalın gelir potansiyeline daha fazla eğilmek.

Diğer yandan yapımcıların çektikleri onca videodan sonra izlenimleri şu şekilde sıralanıyor: pahalı restoranlar daha iyi, ucuz restoranlar daha kötü diye bir şey kesinlikle yok, zincir restoranların performansları şubeden şubeye büyük farklılıklar gösteriyor ve zincir restoranların yeni açılan şubeleri ile tek ya da sadece bir kaç şubeli küçük işletmeler çok daha iyi hizmet veriyor.

Yemeğim Nasıl Geldi?, bakalım içerik pazarlaması konusunda oldukça beğendiğim Lügat365'e benzer bir süreç yaşayabilecek mi?

Kanalda en çok popüler olan 10 video
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.