DRD Filo Kiralama'dan bireysel araç kiralama servisi: OneCar

DRD Filo Kiralama'dan bireysel araç kiralama servisi: OneCar

35 bini aşkın adetlik araç filosu ile ülkemizin en büyük yerli filo kiralama firmalarından biri olan DRD Filo Kiralama, uzun dönem için bireysel araç kiralama servisi olan OneCar'ı kullanıma sundu.

Bireylerin de tıpkı şirketler gibi 24 aydan 36 aya kadar araç kiralamalarına olanak tanıtan OneCar, uzun dönemli araç kiralamak isteyenler için güçlü bir alternatif.

19 marka ve 80 farklı model ile karşımıza çıkan OneCar, sunduğu hizmetler sayesinde dikkatleri çekiyor. 7/24 yol yardımı, lastik ve hasar yönetimi, yedek araç, sigorta hizmetleri, periyodik bakım ve HGS yönetimi gibi hizmetler sunan OneCar, kiraladığı araçların Motorlu Taşıt Vergisi (MTV) vergisini de ödüyor.

Oldukça basit bir kullanıma sahip olan OneCar, araçları fiyat aralığı, markalar, yakıt türü, vites tipi ve kasa tipi gibi değişkenlere göre sıralıyor. Kriterlerinize uygun olan aracı seçtikten sonra ise aracın detaylarını inceleyebilir veya direk aracı kiralamak için başvuru yapabilirsiniz. En düşük olarak 36 ay için aylık 1.239 TL'den başlayan fiyatlar 10.195 TL seviyelerine kadar çıkabiliyor.

Araç kiralayan kullanıcılar için çeşitli kampanyalar da düzenleyen OneCar, belirli modellerin araçlarını kiralayan kullanıcılarına bisiklet veya güvenli sürüş teknikleri eğitimi hediye ediyor. Kullanıcı dostu mobil uygulamalara da sahip olan OneCar, hem Android hem de iOS platformunda ücretsiz olarak mevcut.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.