Pebble'ı satın alan Fitbit'in yeni akıllı saati ortaya çıktı

Pebble'ı satın alan Fitbit'in yeni akıllı saati ortaya çıktı

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında Pebble ve sonrasında ise Vector gibi önemli akıllı saat üreticilerini satın alan Fitbit, yeni akıllı saati ile tekrar karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Uzun süredir yılın son aylarında tanıtılacağı konuşulan Fitbit'in yeni akıllı saati, ilk kez ortaya çıktı.

Pazarın en büyük giyilebilir teknoloji üreticilerinden biri olsa da 2017'nin ilk çeyreğinde giyilebilir teknoloji pazarında Apple ve Xiaomi'nin arkasında kalan Fitbit, yeni akıllı saati sayesinde eski günlerine dönmeyi hedefliyor. Wareable tarafından sızdırılan iki görsel ile karşımıza çıkan Fitbit'in yeni akıllı saati, oldukça sportif bir tasarıma sahip.

3 renk seçeneği ile gelecek

Günümüz akıllı saatlerin birçoğunda gördüğümüz daire şeklinde tasarım yerine kare tercih eden Fitbit'in akıllı saati, kalın çerçevelere de sahip. Sızdırılan görsellerin şirkete yakın kaynaklar tarafından paylaşıldığını ve akıllı saatin final tasarımı olduğunu da belirtelim.

Siyah, rose gold ve gümüş olmak üzere 3 farklı renk seçeneği ile gelmesi beklenen akıllı saat, kalp atış hızı sensörünün yanı sıra vücuttaki oksijen seviyesini ölçen ikinci bir sensöre de sahip olabilir. Fitbit'in aktivite takibi yapabilen akıllı bileklikler sayesinde büyük bir başarı yakaladığı düşünüldüğünde karşımıza çıkacak olan akıllı saatin spor ve aktivite takibi konusunda oldukça yetenekli olacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.