Anchor, ses dosyalarını paylaşıma hazır, altyazılı videolara dönüştürüyor

Anchor, ses dosyalarını paylaşıma hazır, altyazılı videolara dönüştürüyor

İlk olarak geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve küçük bir podcast yayınlama aracı olarak hizmet veren Anchor, yeni özelliği sayesinde kaydedilen ses dosyalarını, paylaşılabilen videolara dönüştürüyor. Anchor Videos adındaki özellik diğer sosyal medya platformlarında da paylaşılabilen kısa videolar oluşturuyor ve ses kaydındaki kelimeleri yazılı bir şekilde videoya ekliyor.

Bu özellik sayesinde Anchor kullanıcılarının en büyük problemlerinden biri de ortadan kalkmış oluyor. Anchor kullanıcıların çoğu podcastlerinin yeni bölümlerini yayınladıktan sonra diğer sosyal medya platformları arayıcılığıyla podcastlerinin tanıtımını yapmak istiyordu fakat bunun için başarılı bir yol bulamıyorlardı.

Tüm sosyal medya platformlarında paylaşılabilecek

Anchor CEO'su Mike Mignano yaptığı açıklamalarda Anchor'ı kullanıma sundukları günden bu yana en çok duydukları şikayetin ses dosyalarının sosyal medyada paylaşılması sırasında yaşanan güçlük olduğunu belirtti. Bu sorunu çözmek için çalışmalar yapan Anchor, Videos özelliği sayesinde kullanıcılarına hem şık hem de oldukça basit bir çözüm sunmuş oldu.

Anchor Videos arayıcılığıyla oluşturulan videolar Twitter, Instagram, Facebook ve diğer sosyal medya platformlarında da paylaşılabilecek. Oluşturulan videoların boyutlarının paylaşacağınız sosyal medya platformuna göre düzenlenebildiğini de ekleyelim. Dilerseniz Anchor uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.