Paranormal Activity yönetmeninden sosyal etkinlik uygulaması: Spot

Paranormal Activity yönetmeninden sosyal etkinlik uygulaması: Spot

Paranormal Activity film serisiyle adını duyuran ünlü korku filmi yönetmeni Oren Peli, bir mobil uygulama ile karşımıza çıktı. Ücretsiz bir şekilde etkinlik oluşturabildiğiniz veya çevrenizdeki etkinliklere katılabildiğiniz sosyal bir etkinlik uygulaması Spot, hem Android hem de iOS platformları için kullanıma sunuldu.

Harita üzerinde çevrenizde oluşturulan etkinlikleri gösteren Spot uygulaması, yaklaşan etkinliklerin bilgilerini de detaylı bir şekilde kullanıcısı ile paylaşıyor. Bir yönetmenin mobil uygulama geliştirmesi kulağa ilginç gelse de, Oren Peli'nin sinema sektörüne girmeden önce video oyunları ve animasyon yazılımları için geliştirici olarak çalıştığını da ekleyelim.

4 farklı kategori

Aynı bölgede yaşayan ve benzer ilgi alanlarına sahip olan insanları bir araya getirmek için böyle bir uygulama geliştirdiğini dile getiren Peli, Spot uygulamasının monoton hale gelen buluşmaları ve etkinlikleri değiştireceğine inanıyor. Hobi, yalnızlar, spor ve toplum olmak üzere 4 farklı kategoride etkinlikler oluşturulmasına izin veren uygulama, filtreleme seçeneklerine de sahip.

Filtreleme ile aradığınız etkinlikleri daha kolay bir şekilde bulmanızı sağlayan Spot, kategori, cinsiyet, yaş ve tarihe göre arama yapabiliyor. Oluşturduğunuz etkinliklere kimin katılıp kimin katılamayacağınız ise tamamen size kalmış. Tabii ki oluşturulan etkinliklerin istendiği takdirde herkese açık bir şekilde düzenlenebileceğini de ekleyelim. Dilerseniz Spot uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.