Yerli minimalist bulmaca oyunu Noded, App Store'da yerini aldı

Yerli minimalist bulmaca oyunu Noded, App Store'da yerini aldı

İlginç bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkan Noded, dün itibariyle iOS platformu için kullanıma sunuldu. Üretken bir dönemden geçen yerli mobil oyun pazarının en yeni örneği olan Noded, minimalist bir bulmaca oyunu. Son zamanlarda karşımıza pek çok başarılı yerli yapım çıksa da, bu oyunların çoğunlukla bulmaca kategorisinde yer aldığını da hatırlatalım.

80 farklı bulmaca

Bir başka bulmaca oyunu olan kubic'in de yaratıcısı olan Pixel Envision tarafından geliştirilen Noded, selefi olan kubic'e benzer bağımlılık yapmaya aday bir oyun. Alıştığımız bulmaca oyunlarından farklı bir oynanışa sahip olan Noded oyununda amaç üst kısımda verilen şekilleri taklit etmemiz.

Yaklaşık 80 farklı bölümden oluşan Noded oyunu, minimalist tasarımının yanı sıra renkli görselleri ile dikkatleri çekiyor. İlerledikçe daha zor şekilleri taklit etmemizi isteyen Noded, şimdiden bulmaca oyunu kategorisinin önemli alternatiflerinden biri olmayı başarıyor.

Kaliteli oyun müzikleri sayesinde başarılı bir atmosfer yaratan Noded, bulmacaların çözülmesi için herhangi bir zaman kısıtlaması yapmıyor. Destekleyen iPhone modelleri için 3D touch desteğine de sahip olan Noded, Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Korece ve Rusça olmak üzere 9 farklı dil desteği sunuyor.

İnternet bağlantısı gerektirmeden de oynanabilen Noded, 3,49 TL'lik bir ücrete sahip. Dilerseniz Noded uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz. Uygulamanın yakın zamanda Android platformu için kullanıma sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.