Linkedin yeni aracı ile sitelere ziyaretçilerinin profesyonel bilgilerini verecek

Linkedin yeni aracı ile sitelere ziyaretçilerinin profesyonel bilgilerini verecek

Linkedin'in bugün tanıttığı Website Demographics adındaki araç, ziyaretçilerinin profesyonel profilini analiz etmek isteyen web sitelerini hedefliyor. 8 farklı kategori de ziyaretçi verilerini paylaşan Website Demographics, web sitenizin trafiğini ölçmek için başarılı bir araç.

Gelen ziyaretçileri ülke, lokasyon, unvan, kıdem, çalıştıkları sektör, şirket, şirket büyüklüğü ve görev tanımı kategorilerine göre değerlendiren Website Demographics aracı, ziyaretçilere göre strateji belirleyen web siteleri için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Ücretsiz olarak kullanıma sunuldu

Özellikle pazarlama stratejisi için kullanışlı bir araç olan Website Demographics, sitenize giren kullanıcıların çoğunlukla hangi sektörlerden olduklarını tespit edebilecek. Tabii ki bu veriler Linkedin'in sahip olduğu 500 milyondan fazla kullanıcıdan elde edilecek.

Kullanıcılar da bu verilerden yararlanarak web sitelerini diledikleri gibi şekillendirebilecekler. Website Demographics sayesinde sadece 8 kategoride değil aynı zamanda tarihe göre sıralama yapmak da mümkün. Website Demographics aracının Linkedin'in Campaign Manager servisini kullananlar için ücretsiz olarak sunulduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.