Ether, 200 doların altına düştü

Ethereum ağının para birimi olan Ether, yüzde 11'den fazla bir düşüş yaşayarak 200 doların altında işlem görmeye başladı.

Dünyanın en iyi kripto para birimlerinden olan Ether, CoinDesk verilerine göre 19 Temmuz'dan beri ilk defa 200$'ın altına düştü. Dün 223.23 dolardan güne başlayan Ether, şimdilerde 196.80 dolardan seyrediyor ve bu da yaklaşık yüzde 12'lik bir düşüş yaşandığını gösteriyor.

Aynı şekilde, CoinMarketCap.com verilerine göre kripto para birimlerinde yaşanan düşüşler oldukça sert oluyor. Piyasanın en büyük 10 kripto para biriminde yaşanan düşüşler çoğu zaman yüzde 7 veya daha fazla bir oranda oluyor ki oldukça yüksek bir oran.

Bitcoin Fiyat Endeksi (BPI) verilerine göre Bitcoin'de dün 2.779,04 dolardan açılış yapmışken yüzde 10'dan fazla bir düşüşle 2,487.13 dolar dolaylarına kadar düşüş yaşamıştı.

NEM, Monero ve Stratis ciddi düşüş yaşayan kripto para birimlerinden. Dün, sırayla %12, %13 ve %23 oranlarında düşüş yaşadılar.

Düşüşler geçtiğimiz hafta cuma günü kripto para pazarının 90 milyar dolar seviyesini aşmasıyla gerçekleşmeye başladı. Kripto para pazarı şu anda yaklaşık 84.9 milyar dolar değerinde. Bu ani yükseliş ve düşüşler, pazara girmeye çalışan yeni oyuncular ve kripto para kullanıcıları için sorun olduğu kadar da fırsat anlamına geldiği için bu düşüş ve yükselişlerin yüksek oranlarda olması bir yandan da anlaşılabilir bir şey diyebiliriz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.