Telegram, Snapchat'e benzeyen uygulamalar arasına katıldı

Telegram, Snapchat'e benzeyen uygulamalar arasına katıldı

Gizlilik ve güvenlik öncelikli en popüler mesajlaşma uygulamalarından Telegram, Snapchat'e benzeyen uygulamalar kervanına katıldı. Yeni güncellemesiyle gelecek özelliklerini tanıtan Telegram, ilk olarak Snapchat ile hayatımıza giren kaybolan fotoğraf ve video paylaşma özelliği kazandı.

Uçtan uca şifreleme mantığını kullanan ilk mesajlaşma uygulaması olan Telegram, aktif kullanıcı anlamında diğer mesajlaşma servislerinin gerisinde kalsa da, güvenliğini önemseyen kullanıcıların ilk tercihi olmayı başarıyor. Güncelleme ile gelen kaybolan medya özelliğini kullanmak ise oldukça kolay.

Gelişmiş fotoğraf düzenleyicisi ve daha iyi indirme hızları

Gönderilecek olan fotoğraf veya videoya zamanlayıcı ekleyerek medyanın kaç saniye içinde kaybolacağını seçerek özelliği kullanmak mümkün. Telegram, karşı taraf mesajı açtıktan sonra başlayan geri sayım sonunda, paylaşılan medyanın sonsuz kadar kaybolacağını iddia ediyor.

Gelen güncelleme ile birlikte sadece kaybolan medya özelliğiyle yetinmeyen Telegram, gelişmiş fotoğraf düzenleyicisi ve kalabalık mesajlaşma kanalları için daha iyi indirme hızlarına da kavuştu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.