Referansla üyelerine para kazandıran Pasla Kazan, markalar için yeni bir pazarlama kanalı

Referansla üyelerine para kazandıran Pasla Kazan, markalar için yeni bir pazarlama kanalı

Alışveriş yapmadan önce ne kadar çok internet araması yaparsak yapalım, eş-dost yönlendirmeleri güven odağında her zaman bir adım öne çıkar. PaslaKazan da bu gerçekten yola çıkarak kullanıcılarının yakın çevresini belli marka ve hizmetlere yönlendirmesini ve bu sayede ek elde etmesini sağlıyor. Markalara için de yeni ve güçlü bir satış kanalı sunuyor.

Özkan Yılmaz öncülüğünde 4 kişilik bir ekip tarafından kurulan Pasla Kazan, aslında bildiğimiz gelir ortaklığı modelinin farklı bir yorumu. Kullanıcılar kendilerine bir web sitesi açıp trafik çekmeye çalışmak yerine Pasla Kazan'da bir hesap oluşturarak yakın çevresini direkt satış kanalına yönlendirebiliyor. Yönlendirilen müşterileri karşılayan Pasla Kazan ekibi de başarılı satışlardan belli bir payı yönlendiren kişiye aktarıyor.

12 binden fazla üye kaydı alan Pasla Kazan'ın şu anda yüzde 70'i en az bir kez 'paslama yapan' 6 bini aşkın aktif üyesi bulunuyor. Yönlendirmelerin yüzde 40'ı satışla sonuçlandırılıyor ki bu oranın diğer müşteri çekme kanallarına göre oldukça yüksek olduğu malum.

Kullanıcılar teknoloji, iletişim, finans, sigortacılık ve çeşitli internet servisleri için yönlendirme yapabiliyor ki hangi markanın ne kadar kazandırdığı Kazandıran Markalar şeffaf şekilde yayınlanıyor.

Bugüne kadar 11 bin yönlendirme aldı

Aldığım bilgilere göre bugüne kadar Pasla Kazan'ın en aktif üyesi 1 ayda 28 paslama yapmış. Geçen ay 1.012 paslama işlemi alan girişim, kurulduğu günden bu yana ise 11 bin civarında pasla (yönlendirme) işlemi kaydetmiş. Bu sayıyı çok daha yukarılara çekmek isteyen Pasla Kazan'ın ana hedefi hem 'internetten para kazanma' dendiği zaman akla gelen ilk platform olmayı hem de markalar için en güçlü satış kanalı olmak. Bu noktada yapılan yönlendirmelerin ne kadar samimi ve avantajlı olduğu ise ayrı bir başlıkta tartışmaya açık.

Eğer çevrenizde çokça fikir danışılan biri olduğunuzu düşünüyorsanız PaslaKazan'a üye olarak ek gelir elde edip edemeyeceğinizi test edebilirsiniz. Pasla Kazan blogunda da işinize yarayacak bilgileri bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.