Yerli Slidey blok bulmaca oyunuyla modern Tetris olmak istiyor

Yerli Slidey blok bulmaca oyunuyla modern Tetris olmak istiyor

Yerli mobil bulmaca oyunu Slidey: Blok Bulmaca, bağımlılık yapan oynanışı ile dikkatleri çekiyor. Tetrise benzeyen oyun mekaniklerine sahip olan Slidey, kısa süre içinde App Store'un öne çıkan uygulamalarından biri haline gelmeyi başardı.

Bağımsız bir oyun geliştirici olan Saygın Topatan tarafından geliştirilen ve Narcade firması tarafından yayınlanan Slidey yeni neslin Tetris oyunu olarak lanse ediliyor. Tıpkı Tetris'te de olduğu gibi bize sunulan bloklardan yatay bir çizgi oluşturmamızı isteyen Slidey, blokları sadece sağa ve sola hareket ettirmeye izin veriyor.

150 bin kullanıcıya ulaştı; Android versiyonu yolda

Hepsi yatay konumlanan 3 farklı blok çeşidi kullanan Slidey, oyunun tıkandığı noktalarda kullanabilmeniz için 3 farklı özel yetenek de sunuyor. Basit bir mantığı sahip olmasına rağmen oldukça keyifli bir oynanış sunan Slidey, iOS platformu için ücretisiz olarak sunulmuş durumda.

Fremium modelinde oyun içi satın alma seçenekleri sunan Slidey'nin Android versiyonunu kısa süre içinde yayınlanacağını da ekleyelim. Hata yapmadığınız sürece sınırsız bir oynayış vadeden Slidey, Türkçe, Rusça, İngilizce ve Arapça olmak üzere 4 dil seçeneği sunuyor.

142 MB'lık bir oyun olan Slidey 154 ülkede App Store editörlerinin seçtiği ve kullanıcılara önerdiği en iyi oyunlar arasında yer aldı. 128 ülkede ise App Store'un öne çıkan oyunlarından biri olan Slidey: Blok Bulmaca, şimiden 150 bin kullanıcıya ulaşmış durumda. Dilerseniz Slidey: Blok Bulmaca oyununa iOS için buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.