SPONSORLU

50 bin TL ödüllü Geleceğin Patronları için başvurular açıldı

2013 yılında ilki düzenlenen Geleceğin Patronları Yarışması, bu yıl için başvuru sürecini açtı.
50 bin TL ödüllü Geleceğin Patronları için başvurular açıldı

2013 yılında ilki düzenlenen Geleceğin Patronları Yarışması, bu yıl için başvuru sürecini açtı. Her döneminde üniversite desteğini arkasına alan yarışma bu yıl da Koç Üniversitesi KWorks'un desteğini yanına almış.

Şimdiye kadar Compay, stajim.net, Zaxe gibi önemli girişimleri ağırlayan yarışmanın başvuru süresi 5 Ağustos'a kadar devam ediyor. İlgilenenlerin son dakikaya bırakmamasını tavsiye ederiz.

Yarışmayı sadece fintek girişimleriyle sınırlandırmayan QNB Finansbank, herhangi bir sektör sınırlaması olmadan istihdam yaratıcı ve yenilikçi projeleri Geleceğin Patronları yarışmasına bekliyor. Girişimcilere verilecek eğitim ve tanıtım imkanlarının haricinde birinci projenin ödülü ise 50.000 TL sermaye ve girişimcinin seyahatini kolaylaştıracak TAV Passport Card oluyor.

Finalist olan tüm girişimlere verilecek olan EFSE DF Girişimi Destekleme Programı ise yarışma sonrası 6 ay süreyle girişimlerin çeşitli alanlarda destekleneceği bir program olarak bu yıl ödüller arasında.

Başvuru süreci

Büyük ödülün haricinde finalistlere ve İş Modeli Oluşturma Eğitimini geçen 10 girişime de ödüller sunan yarışmanın başvurusu ise oldukça basit: Üye olarak, başvuru formunu doldurmanız yeterli. Başvurular Koç Üniversitesi KWorks tarafından ön elemeye girecek ve bu aşamayı geçen 20 proje, yine Koç Üniversitesi KWorks tarafından 2 gün boyunca verilecek olan “İş Modeli Eğitimi”ne katılmaya hak kazanacak.

Eğitim sonrası, iletilecek olan sunumlar üzerinden tekrar elemeye tabi tutulacak olan projeler 10’a indirilecek ve belirlenen bu 10 proje İstanbul’da yaklaşık bir hafta sürecek olan Koç Üniversitesi Yönetici Geliştirme Programları – Geleceğin Patronları Akademisi’ne katılma fırsatı yakalayacaktır.

Geleceğin Patronları Akademisi eğitimi sonrası yapılacak sunumlarla belirlenecek olan 6 finalist girişim, 8 Kasım 2017'de jüri karşısına çıkarak büyük ödül için yarışacaklar. Jüride ise QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Şahinbaş ve Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan ile birlikte KWORKS'ten Enis Erkel, Microsoft Türkiye'den Cavit Yantaç, TAV İşletme Hizmetleri’nden Bora İşbulan’ın da aralarında bulunduğu önemli isimler yer alıyor.

Siz de hemen gecikmeden başvurunuzu buradan tamamlayabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.