Finansbank Bilkent Üniversitesi işbirliğiyle Geleceğin Patronları'nı arıyor

Finansbank Bilkent Üniversitesi işbirliğiyle Geleceğin Patronları'nı arıyor

Finansbank girişimci adaylarını, bu yıl ikincisini düzenlediği  Geleceğin Patronları yarışmasına katılmaya davet ediyor. Bilkent Üniversitesi desteğiyle düzenlenen yarışma, girişimcilik projelerini hayata geçirmek isteyen adaylara sermaye ve eğitim desteği sağlıyor.

Yarışma kapsamında, Geleceğin Patronları olmak isteyen girişimci adayları arasından seçilecek on finalist, Bilkent Üniversitesi Fikirden Değere (FİDE) girişimcilik eğitim programına ücretsiz katılma hakkı elde ederken, projelerini melek yatırımcılara sunma şansı yakalıyor.

Finale kalmaya hak kazanan girişimci adaylarına Finansbank'tan özel koşullarla kredi kullanma hakkı veren yarışmada birinci seçilen aday 50 bin liralık sermaye desteğiyle ödüllendiriliyor.

"Yenilikçi ve istihdam yaratma potansiyeli olan" projeleri desteklemek amacıyla düzenlenen ve geçtiğimiz yıl yaklaşık 3 bin 500 adet başvuru alan yarışmada, ilk elemeyi geçen girişimci adayları, Bilkent Üniversite FİDE Girişimcilik Eğitimi'nin İş Modeli Oluşturma programına katılıyor. Programı başarıyla tamamlayan on finalist, İş Planı ve Yatırımcı Sunumlarına Hazırlık eğitimlerine katılarak projelerini büyük  jüri karşısında sunmadan önceki hazırlıkları tamamlıyor. Finansbank yarışmanın finalistlerine iletişim, network ve hukuki danışmanlık da sağlıyor.

Üniversite ve yüksekokul mezunlarının katılabildiği yarışmaya 21 Eylül tarihine kadar buradan başvurulabiliyor. Finale kalan projelerin 17 Kasım'da duyurulması planlanıyor. Kazananın açıklanacağı ödül töreni ise 19 Aralık'ta.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.