Google'dan kişisel bakım için rezervasyon servisi

Google, ABD'deki kullanıcılarının günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecek yeni rezervasyon servisini duyurdu. "Reserve with Google" adı verilen bu servis sayesinde konum bazlı olarak veya kendi özel mekanınızın adını aratarak kuaför, spa, güzellik salonu gibi yerlere saat ve tarih seçimi yaparak rezervasyon oluşturabiliyorsunuz.

Google Haritalar ve genel arama sonuçlarıyla entegre çalışan bu servis sayesinde aradığınız mekanı harita üzerinde veya aramalarda bulduktan sonra "book" butonunu bulup rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca işletmelere yönelik yorum ve puanlama sistemi zaten bulunduğu için yeni keşifte mümkün.

Bu servis için Google şimdilik Genbook, SalonRunner, Rosy, Yocale ve WellnessLiving popüler şirketlerle işbirliği yapmış durumda ve işbirliklerini hızla geliştireceğini söylüyor.

Blog yazısında "şimdiden spor derslerinizi Google Haritalar üzerinden rezerve edebiliyorsunuz ve gelecekte daha fazla hizmet umabilirsiniz" diyor. Yani rezerve edilebilecek servisler konusunda Google'dan büyük bir atılım gelecek diyebiliriz.

Şimdilik sadece Amerika'da hizmete açılan bu servisin sitesini ziyaret ettiğimiz zaman daha sonra tekrar deneyiniz diyor. Sistemin Amerika dışına açılması muhtemelen çok zaman alacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.