Skagen Hagen Connected hibrit akıllı saat incelemesi

Günümüzün en popüler giyilebilir cihazlarından olan akıllı saatlere farklı bir yorum getiren Skagen Hagen Connected incelemesi ile karşınızdayız. Klasik bir saat tasarımı ile akıllı özellikleri bir araya getiren Skagen Hagen Connected, pazarın başarılı hibrit akıllı saatlerinden.

Standart akıllı saatlerde olduğu gibi bir ekrana sahip olmayan Skagen Hagen Connected, saatin sol tarafında bulunan bildirim alanı ve sağ tarafındaki 3 adet tuş sayesinde akıllı özellikler sunabiliyor. 11 mm kalınlığında ve oldukça hafif olan Skagen Connected deri bir kayış ile geliyor. 20 mm'lik değiştirilebilir kordona sahip olan Connected, suya da dayanıklı.

Minimalistik sade bir tasarım anlayışına sahip olan hibrit akıllı saat, Bluetooth 4.1 bağlantı teknolojisi sayesinde akıllı telefonlarla iletişim kuruyor. Bir mobil uygulama arayıcılığıyla çalışan Skagen Connected, hem Android, hem de iOS platformları için uygulama desteğine sahip.

6 aya varan pil ömrü

Titreşim ve bildirim alanı sayesinde akıllı telefonunuza gelen bildirimleri başarılı bir şekilde takip etmenize olanak sağlayan Skagen Hagen Connected, alarm görevi de görüyor. Spor ve aktivite takibi konusunda oldukça başarılı bir iş çıkaran Skagen Connected, uyku takibi de yapabiliyor.

Müzik kontrolü, tarihi gösterme, otomatik saat ayarlama, fotoğraf çekme ve ikinci zaman dilimi ayarlama gibi özellikler de sunan Skagen Hagen Connected, batarya ömrü ile rakiplerinin önüne geçiyor. Standart akıllı saatlerin pil ömürlerinin 1 veya 2 gün ile sınırlı olduğu düşünüldüğünde rakiplerine fark atan Connected, 6 aya varan pil ömrü sunuyor.

Fiyat anlamında da Apple Watch Series 2 ve Samsung Gear S3 gibi akıllı saat pazarının öne çıkan alternatifleriyle rekabet eden Skagen Hagen Connected, 1,260 TL fiyat etiketine sahip.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.