Logitech oyuncu kulaklığı üreticisi Astro’yu 85 milyon dolara satın alıyor

Logitech oyuncu kulaklığı üreticisi Astro’yu 85 milyon dolara satın alıyor

Teknoloji dünyasının en önemli aksesuar üreticilerinden Logitech, üst düzey oyun kulaklıkları ile tanıdığımız Astro Gaming'i satın alacağını açıkladı. Kamera, Bluetooth hoparlör, mouse, kulaklık, klavye ve kılıf gibi aksesuarlar üreten Logitech, Astro Gaming için 85 milyon dolar ödeyecek.

Özellikle Playstation ve Xbox gibi konsollar için kulaklıklar üreterek adını duyuran Astro Gaming, Logitech'in oyun pazarındaki işini kolaylaştıracak. Logitech G markası altında oyunculara yönelik aksesuarlar da üreten Logitech, mouse, klavye ve oyuncu kulaklıkları gibi ürünlerini daha çok PC oyuncuları için kullanıma sunuyordu.

Konsol oyuncularına özel kulaklıklar

PC ile birlikte oyun dünyasının en büyük pazarı olan konsol oyuncularına da ulaşmak isteyen Logitech, Astro Gaming sayesinde konsol oyuncularına yönelik aksesuarlar geliştirecek. Satın alma gerçekleştirdikten sonra Astro Gaming markasını öldürmeyecek olan Logitech, G serisi ile PC oyuncularına, Astro Gaming ile de konsol oyuncularına yönelik ürünler geliştirecek.

Astro Gaming'in premium konsol kulaklıkları konusunda lider konumunda olduğunu dile getiren Logitech G başkan yardımcısı Ujesh Desai, Logitech G ve Astro Gaming'in ortaklığı sayesinde oyun deneyimini daha eğlenceli bir hale getireceklerini belirtti. Anlaşmanın Ağustos ayı içinde tamamlanması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.