Online bilet satış platformu BUGECE, 32 bin kullanıcıya ulaştı

Online bilet satış platformu BUGECE, 32 bin kullanıcıya ulaştı

BUGECE, İstanbul başta olmak üzere Çeşme ve Bodrum gibi gece hayatının yoğun olduğu bölgelerde online bilet satış platformu olarak hizmet veriyor. Uzunca bir süredir sunduğu istikrarlı servisiyle dikkat çeken platform, şehirdeki konser organizasyonlarını takip etmenizi sağlıyor.

Berk Özmen, Serkan Gündüç ve Alihan Gençoğlu tarafından 2015 yılında kurulan BUGECE, yaklaşık 3 yıl içinde geliştirildi. Rakip online bilet satış platformlarından sadece konser ve müzik organizasyonlarının biletlerini satarak ayrılan BUGECE, web sitesinin yanı sıra Android ve iOS platformları için mobil uygulamalara da sahip. Bilet satışının yanı sıra mekanlar, etkinlikler, organizatörler ve sanatçılar hakkında da detaylı bilgiler veren BUGECE, kullanıcı dostu bir deneyim sunuyor.

32 bin kullanıcıya ulaştı

Takvim üzerinde yaklaşan tüm etkinlikleri kullanıcına gösteren BUGECE, profil kısmında yer alan biletlerim, takvim ve favoriler seçenekleri ile kullanıcılarına detaylı bilgiler sunuyor. Mobil uygulamasında harita üzerinde yakında olan konser aktivitelerini de gösteren BUGECE, aylık 32 bin kullanıcı barajını aştı.

15 bin aktif üyesi bulunan BUGECE, trafiğinin büyük çoğunluğunu mobil uygulamalar üzerinden sağlıyor. BUGECE kullanıcılarının yüzde 60'ı mobil, yüzde 40'ı ise web sitesi arayıcılığı ile servisten faydalanıyor. Mobil kullanıcıların ise büyük çoğunluğu iOS platformunu kullanıyor.

BUGECE web sitesinde ortalama bir kullanıcının geçirdiği zaman ise yaklaşık 1.5 dakika. Rakiplerinin aksine bilet satışını gerçekleştirmediği etkinliklere de yer veren BUGECE, kullanıcılarının beğenebileceği tüm organizasyonları tanıtmayı amaçlıyor.

Organizatörler için de bir uygulama geliştiren BUGECE, BG Manager uygulaması sayesinde organizatörlerin işini kolaylaştırmayı hedefliyor. QR kodlu biletleri BG Manager uygulamasını entegre eden BUGECE, etkinlik sırasında oluşabilecek problemlerin önüne geçiyor. Dilerseniz BUGECE uygulamasına Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.