İsimsiz ethereum simsarı bir ay içinde 230 milyon dolar elde etti

İsimsiz ethereum simsarı bir ay içinde 230 milyon dolar elde etti

Dijital para denince akla halen bitcoin gelse de, geçtiğimiz aylarda yükselişe geçen ethereum pazarın en güçlü bitcoin alternatiflerinden. Rusya'da devlet desteğini de arkasını almayı başaran ethereum, istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor. Bloomberg'in haberine göre isimsiz bir ethereum simsarı yaklaşık bir ay içinde 230 milyon dolar elde etti.

"0X00A651D43B6E209F5ADA45A35F92EFC0DE3A5184" sanal cüzdan kimliğine sahip olan isimsiz kullanıcı sahip olduğu 55 milyon dolar değerindeki kripto para varlıklarını 1 ay içinde 283 milyon dolara çıkardı. 11 Haziran'da Instagram üzerinde bir açıklama yapan isimsiz kullanıcı ethereum sayesinde yüzde 413 kâr elde ettiğini söyledi.

Dalgalanmalar yaşıyor

12 Haziran tarihinde 395 dolardan işlem görerek tarihinin en yüksek seviyelerine çıkan Ethereum, isimsiz kullanıcısına büyük bir kâr sağlamış oldu. Tabii ki Ethereum'un dalgalanmalar yaşayan bir para birimi olduğu unutmamak gerekir. Haziran ayının ortasından sonra düşüşe geçen Ethereum, şu an 180 dolardan işlem görüyor.

Takvimler 12 Haziran'ı gösterdiğinde değeri 283 milyon dolar olan ethereum, eğer nakit paraya çevrilmemişse yüzde 50'den daha fazla değer kaybına uğramış olabilir. Milyonerleri daha da zengin eden, hem de sıfırdan milyonerler yaratan kripto paraların geleceği ne olacak, merakla bekliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.