Altavia'nın satın aldığı Dekatlon Buzz yoluna "Altavia Dekatlon" olarak devam edecek

Altavia'nın satın aldığı Dekatlon Buzz yoluna

Perakende ve mağazacılık sektörüne özel çözümler sunan bağımsız uluslararası şirketler grubu Altavia, Ocak ayında Dekatlon Buzz'ı satın almıştı. Geçen 6 aylık sürecin ardından Dekatlon Buzz ve Altavia artık ‘Altavia Dekatlon’ markasıyla Türkiye'de hizmet vermeye başladı.

Kısaca Altavia'dan bahsedelim 1983'te kurulan ve 300’ün üzerinde uluslararası perakende şirketine satış firmasına servis sunan marka 6 ülkede ve 39 şehirde 1500’den fazla çalışanı istihdam ediyor. 2016'da 700 milyon euro ciro elde eden marka iş ortaklarına özel hazırlanan satış aktivasyonları ve pazarlama iletişimi çalışmaları üretiyor.

Altı aydan fazladır Dekatlon yönetimi ve ekibi Altavia grubuna entegre çalışmaları sürerken, çalışmaların ağırlıklı olarak sürdürüldüğü Paris'teki merkez ofiste Dekatlon yöneticileri Altavia uluslararası yönetim kurulunda da yer aldı. Dekatlon Buzz yöneticileri, aynı zamanda global dijital dönüşüm komitesinde de aktif rollere getirildi.

Ajans sektörünün dönüşümünde öne çıkan nokta olan tek ve ortak bir ajans yapılanmasından içinde olan Altavia Dekatlon’un müşterile de hizmet modelinden ve global network’n sunduğu yenilikçi ürün ve hizmet portfolyosundan yararlanabilecekler.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.