Todoist, Slack rakibi Twist uygulamasını tanıttı

Todoist, Slack rakibi Twist uygulamasını tanıttı

Günümüzün popüler not tutma uygulamalarından olan Todoist, Slack alternatifi yeni uygulaması ile karşımıza çıktı. Twist adındaki yeni uygulama sayesinde iş dünyası ve takımlar arasındaki iletişimi güçlendirmek isteyen Todoist, Twist ile Slack uygulamasını taklit edenler kervanına da katılmış oldu.

Geçtiğimiz Kasım ayında sizlere aktardığımız üzere Microsft'ta Slack rakibi Microsoft Teams uygulaması ile karşımıza çıkmıştı. Slack'in aksine daha sade bir uygulama olarak karşımıza çıkan Twist, genel hatları ve işleyişi ile Slack'e benzese de, daha az dikkat dağınıklığı vadediyor.

Kullanım kolaylığı sunuyor

Takımlar arası konuşmaları kategoriler eve kategorileri de alt başlıklara ayırarak karışıklığı ortadan kaldıran Twist, rakiplerine oranla daha kolay bir kullanım sunuyor. Sadece kullanıcısını ilgilendiren konuşmaların bildirimlerinin geldiği bir inbox bölümü ve mesajlar kısına da sahip.

Anlık mesaj desteği sayesinde grup konuşmaları haricinde de ulaşmak istediğiniz bir takım üyesine mesaj göndermenize olanak sağlayan Twist, Andorid, Mac, Windows 10, Web ve iOS platformları için bugün itibariyle kullanıma sunuldu. Hem ücretli hem de ücretsiz bir şekilde hizmet veren Twist, tüm konuşmaların düzenli olarak kaydedildiği ücretli versiyonu için aylık 6.5 euro talep ediyor. Dilerseniz Twist uygulamasına Android için buradan, iOS için buradan, Web için ise buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.