Adobe Lightroom'u artık Instagram'da takip edebilirsiniz

Adobe Lightroom'u artık Instagram'da takip edebilirsiniz

Tablette, telefonda ve masaüstünde fotoğraf düzenlemenizi sağlayan Adobe Lightroom artık Instagram'da. Instagram'da yayınladığı birbirinden güzel fotoğraflarla aklınızı başınızdan almayı planlayan Adobe Lightroom hesabı dünyaca ünlü fotoğrafçıları takip ediyor. Takip ettiği fotoğrafçılar arasında National Geographic fotoğrafçısı Michael Yamashita, kavramsal fotoğrafçı Benjamin Von Wong,  ve Humans of New York 'un yaratıcısı Brandon Stanton yer alıyor.

Şimdiye kadar 17 gönderi yayınlamış olan hesap, #beboundless hashtagini de hem gönderilerinde hem de profil bilgilerinde öne çıkarıyor.

Dün 4.884 takipçisi olan hesabın an itibariyle 9.318 takipçiye sahip olduğu görülüyor. Bu hızlı büyüme bir otomasyon kullanımı akla getirse de bu yükselişte büyük ihtimalle ünlü ve yüksek takipçiye sahip fotoğrafçıların, PR'ın ve marka değerinin de payı var.

Agresif bir şekilde kendinden bahsetmek yerine kullanıcıları nefes kesen fotoğraflarla buluşturmayı hedefleyen hesap, takipçilerini adeta Adobe Lightroom kullanmaya davet ediyor. 

Nefes kesen fotoğraf ve videoları merak edenleri buraya alalım:

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.