Bir Kutu Kitap: Biryudumkitap ekibinden aylık kitap aboneliği girişimi

Bir Kutu Kitap: Biryudumkitap ekibinden aylık kitap aboneliği girişimi

Geçen yılın dikkat çeken girişimlerinden biri olan Biryudumkitap'ın kurucusu Alparslan Demir, Enes Çakır ile birlikte bugün uzun süredir üzerinde çalıştığı Bir Kutu Kitap'ı açtı.

Ekim 2015'te tanıştığımız  ve 200 binden fazla aktif üyesi olan edebiyat platformu Biryudumkitap'ın üzerinde çalıştığı ve nihayet yayına aldığı e-ticaret sitesi diyebiliriz. Her ay Biryudumkitap editörlerinin seçkilerinden oluşan 3 kitabı adresinize kargolayacak olan girişim, abonelik modeli ile çalışan kitap odaklı bir sosyal girişim olarak tanımlanabilir.

Açılışa özel olarak aylık 34,90 TL'lik  bir başlangıç paketiyle sunulan Bir Kutu Kitap üyeliğine, 3-6-12 aylık üyelik sürelerinde daha fazla indirimli ve ekstra özelliklerle sahip olmak mümkün.  Şimdilik yalnızca "Edebiyat" kategorisinde kutusu bulunan Bir Kutu Kitap, önümüzdeki aylarda kariyer, girişimci, ebeveyn, çocuk ve tarih kutularını abonelerine ulaştırmaya başlayacak.

Daha önce Türkiye'nin en büyük online kitap satış sitelerinden Kitapyurdu.com'da 5 yılı aşkın geçmişi olan Bir Kutu Kitap kurucusu Alparslan Demir, memlekette okumaya zaman bulamama, ne okuyacağını bilememe gibi bahanelerin tarih olacağını söylüyor.

Bu sabah yayına giren girişim 2 saat içerisinde 300 başarılı ödemeyi geride bırakmış durumda. Biryudumkitap ile yaklaşık iki yıldır odaklı bir kitleye kendini sevdirmeyi başaran ekibin, ellerindeki bu kitleye doğru hizmeti sunma yönünde başarılı bir adım attığını söyleyebiliriz.

Biryudumkitap'ı kurduktan hemen sonra görüştüğümüz Alparslan'ın önündeki yollardan biri olan abonelik modelini biraz geç de olsa hayata geçirmiş olması sevindirici, umarım Biryudumkitap'taki başarısını Bir Kutu Kitap ile devam ettirecektir.

Bir Kutu Kitap'a üye olmak isteyen Webrazzi okuyucuları, sipariş notuna WEBRAZZI ibaresi bırakırlarsa ilk kutularında Bir Kutu Kitap sürprizlerine ek olarak Webrazzi'ye özel küçük sürprizler olacağını da ekleyelim. :)

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.