Yeni Nokia modelleri Vodafone ile Türkiye'ye geliyor

Yeni Nokia modelleri Vodafone ile Türkiye'ye geliyor

Nokia markasının satış haklarına 10 yıllığına sahip olan HMD ile iş birliğine giden Vodafone, geçtiğimiz Şubat ayında Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıtılan yeni Nokia modellerini Türkiye'ye getiriyor. Temmuz ayında satışa sunulacak olan ve ilk 3 ay boyunca sadece Vodafone arayıcılığıyla satın alınabilecek olan Nokia 3, 5 ve 6 modelleri uygun fiyatları ile dikkatleri çekiyor.

Efsaneleşen Nokia 3310 modelinin yeni versiyonu ise Vodafone'un sadece 4.5 G desteğine sahip akıllı telefonları satması nedeniyle Vodafone arayıcılığı ile satışa sunulmayacak. Ailenin en küçük üyesi olan Nokia 3, 5 inçlik 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde bir ekran ile geliyor.

Giriş - orta segmente yönelik bir akıllı telefon olan Nokia 3, Android 7.0 Nougat işletim sistemini kullanıyor. Hem önde hem de arkada 8 megapiksellik kamera tercih eden Nokia 3, tarifeye ek 45 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek. Nokia 3 modelinin peşin satış fiyatı ise 950 TL.

5.2 inçlik Full HD ekran ve Snapdragon 430 işlemcisi ile karşımıza çıkan Nokia 5, şık tasarımı ile dikkatleri çekiyor. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile gelen Nokia 5, önde 8 arkada ise 13 megapiksellik kamera kullanıyor. Orta segment için başarılı bir alternatif olan Nokia 5, 1,150 TL fiyat etiketi ile satılacak.

Nokia 3310 modeli de Temmuz ayında satışa sunulacak

Ailenin en büyük ve en güçlü üyesi olan Nokia 6, işlemci olarak giriş seviyesi Snapdragon 430 işlemcisine sahip olsa da, tasarım ve kamera özellikleri ile orta - üst segmente göz kırpıyor. 5.5 inçlik 1080 x 1920 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olan Nokia 6, Corning Gorilla Glass 3 ile korunuyor. Önde 8 arkada ise 16 megapiksellik kamera tercih eden Nokia 6, tarifeye ek 70 TL'den başlayan fiyatlarla satın alınabilecek.

Nokia 6 modelinin peşin fiyatı ise 1,350 TL. Teknik özellikler anlamında çok başarılı modeller olmasa da tasarımları ve uygun fiyatları ile rakiplerinin önüne geçen yeni Nokia modelleri önümüzdeki Temmuz ayında Vodafone mağazalarından satın alınabilecek. Son olarak yeni Nokia 3310 modellenin de kısa süre sonra ülkemizde satışa sunulacağını da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.