Mobil dünyanın yerli rol yapma oyunu: Dr. Darkness

Mobil dünyanın yerli rol yapma oyunu: Dr. Darkness

Mobil oyun pazarının kaliteli yerli yapımlarından biri olarak karşımıza çıkan Dr. Darkness, başarılı bir rol yapma oyunu. Babil Studios'un yeni oyunu olan Dr. Darkness, başarılı grafikleri ve karanlık atmosferi ile dikkatleri çekiyor. Ücretsiz olarak hem iOS, hem de Android platformları için kullanıma sunulan Dr. Darkness, Unity oyun motoru ile geliştirildi.

Yaklaşık 3 ayda geliştirilen Dr. Darkness, senaryolaştırılmış bir oyun kurgusuna sahip. 10 harita ve 100 farklı bölüm sunan Dr. Darkness, kısa süre içinde 15 bin indirilme rakamına ulaştı. Oyunun konusuna gelecek olursak fantastik bir hikaye vadeden Dr. Darkness, bir kahramanın kara büyücünün ürettiği canavarlarla olan savaşına odaklanıyor.

Zindan modu ile kristal kazanmak

Hikaye modunun haricinde Zindan adında farklı bir oyun moduna da sahip olan Dr. Darkness, zindandan kazanılan kristaller sayesinde  yükseltme ve satın alma yapmanıza olanak sağlıyor. Zengin kılıç çeşitliliğinin yanı sıra özel büyü güçleri gibi özellikler de sunan Dr. Darkness, en çok Brezilya, Amerika, Rusya ve Katar ülkelerinden indirilmiş.

İçinde uygulama içi satın alma seçenekleri ve ödüllü video reklamlar bulunduran Dr. Darkness, kaliteli bir rol yapma oyunu arayanlar için güçlü bir alternatif. Eski platform oyunlarını da oldukça andıran Dr. Darkness oyununu Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.