Teknolojiden sağlığa aklınıza gelebilecek her şey için 1000 Slack topluluğu

Teknolojiden sağlığa aklınıza gelebilecek her şey için 1000 Slack topluluğu

Kurumsal etkileşim ve iletişim uygulaması olarak 2014 yılından bu yana hayatımızda olan Slack, yaklaşık 3 yıldır istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ediyor ve pek çok teknoloji devi tarafından taklit ediliyor. Bugün günlük 4 milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip Slack'in kullanım alanı iş dünyasıyla sınırlı değil. Zaman içinde benzer ilgi alanlarına sahip insanları buluşturan sosyal bir platforma dönen Slack bunu şüphesiz, popüler Topluluklar özelliğine borçlu.

Topluluklar sayesinde benzer ilgi alanlarına sahip kullanıcıları bir araya getiren Slack, geçtiğimiz yıla oranla 2.5 kat daha fazla topluluğa sahip. Teknolojiden sağlığa, yemekten sinemaya kadar pek çok farklı konuda sohbet ortamı ve topluluklara sahip olan Slack'in, bu yönünden haberdar olmayanlar için Slackbot girişimi Standuply, oldukça kullanışlı bir liste hazırlamış.

Slack topluluklarının popülerliğini kullanan bir growth hacking çalışması

Slack Communities listesiyle kullanımda olan 1000 Slack topluluğunu bir araya getiren Standuply'ın listesi, bugün Product Hunt'ta öne çıkanlar arasında da ilk sırada yer alıyor. Bu bile kendi başına Slack topluluklarının gördüğü ilgiyi doğrulamaya yetiyor. Standuply için iyi bir growth hacking çalışması örneği olan liste kesinlikle işinize yarayabilir. Diğer taraftan Slack, gelecekte iş dünyası için bir mesajlaşma platformu olmaktan çok başlı başına toplulukların etkileşimine yön veren, sosyal bir platforma dönüşebilir.

1000 Slack Topluluğu listesine buradan ulaşabilir, dilerseniz .pdf olarak indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.