Canvas: İş görüşmelerine özel mesajlaşma uygulaması

Canvas: İş görüşmelerine özel mesajlaşma uygulaması

İşe alım süreçlerini kolaylaştırmak isteyen Canvas, son dönemde hızlanan kurumsal mesajlaşma uygulamaları alanında faaliyet gösteriyor. Benzerlerinden farklı olarak mesajlaşma tabanlı bir iş görüşmesi uygulaması sunan Canvas, telefonda gerçekleşen geleneksel iş görüşmelerinin yerini almak istiyor. Dün sizlere aktardığımız McDonald’s’ın Snapchat ile yaptığı işe alım programı olan Snaplications da aslında iş görüşmelerinin nasıl değişeceğine dair fikir veriyor.

Aman Brar, Kelly Lavin ve Jared Adams tarafından geliştirilen Canvas, akıllı telefon, tablet, Mac ve PC'lerde kullanılabiliyor. Adaylar ile iş verenler arasında anlık mesajlaşma imkanı sunan Canvas, iş görüşmelerininmülakat daha hızlı ve daha verimli geçmesine imkan tanıyor. Doküman, video ve fotoğraf paylaşılmasına da imkan tanıyan Canvas, toplamda 10 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor.

Geleceğin iş görüşme platformu

Adaylarla işverenleri telefondaki iş görüşmelerine oranla 10 kat daha uzun iletişimde tutan Canvas, yapılan tüm konuşmaları doküman olarak saklıyor. Dünyanın ilk mesajlaşma tabanlı iş görüşme uygulamalarından biri olan Canvas, iş verenlerin aynı anda birden fazla aday ile görüşmesine de olanak sağlıyor.

İşe alım süreçlerini hızlandırmasının yanı sıra işverenlerin adayları daha iyi tanıması ve işe alım süreçlerinde daha doğru kararlar vermesini sağlamak isteyen Canvas uygulaması, yakın zamanda karşımıza daha çok çıkabilir. Anlık mesajlaşmanın hayatımızın her alanına girdiği ve başarılı olduğu düşünüldüğünde Canvas'ın gelecekte en önemli iş görüşme platformlarından birine dönüşebileceğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.