Mobil dünyanın en iyi bulmaca oyunu geri döndü: Monument Valley 2

Mobil dünyanın en iyi bulmaca oyunu geri döndü: Monument Valley 2

İlk kez 2014 yılında yayınlanan ve mobil oyun kavramında köklü bir değişiklik yapan Monument Valley'nin yeni oyunu dün gerçekleştirilen WWDC 2017 etkinliğinde tanıtıldı. Londra merkezli Ustwo Games firması tarafından geliştirilen Monument Valley 2, tıpkı ilk oyunda da olduğu gibi görselliği ile öne çıkıyor.

İlginç bölüm tasarımları ve büyüleyici bir atmosfere sahip olan Monument Valley 2, hem iPad hem de iPhone için tasarlandı. Şimdilik sadece iOS platformu için kullanıma sunulan Monument Valley 2, yakın zamanda Android ekosistemi için de sunulacak. Türkçe dahil olmak üzere 15 dil desteği sunan oyunun boyutu ise 829 MB.

Bulmaca dolu Anne-Kız hikayesi

Monument Valley 2 ile karşımıza yeni bir karakterler de çıkıyor. Ro adlı karakter ve onun kızını kontrol ettiğimiz Monument Valley 2'nin giriş bölümleri ilk oyunu oldukça andırıyor. Kısacası bulmaca detayları ile dolu bir Anne-Kız hikayesi anlatacak olan Monument Valley 2, ilk oyunun imzası haline gelen ilginç oynanış ile benzer dinamiklere sahip.

Başarılı görselliğinin yanı sıra iyi bir hikaye de sunan Monument Valley 2, ülkemizde 17,99 TL fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. Özellikle bulmaca oyunlarını sevenler için tartışmasız mobil dünyanın en iyi alternatiflerinden biri olan Monument Valley 2 oyununa buradan ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.