10 milyon kullanıcıya ulaşan Scorp'a yeni özellikler geldi

10 milyon kullanıcıya ulaşan Scorp'a yeni özellikler geldi

Video temelli bir sosyal medya platformu olan Scorp, ülkemizde gençler arasında oldukça popüler. Kısa zaman önce 10 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Scorp, Türkiye dışında ise toplamda 3 milyon kullanıcı barajını aştı. Özellikle Meksika ve Brezilya'da önemli adımlar atan Scorp, şimdiden Meksika'daki markalar ile çalışmaya da başlamış.

Toplamda 22 milyondan fazla video ve 5 milyar izlenmeye sahip olan Scorp'un yaş kitlesi ise 18-28 yaş aralığında. Ulusal yayın yapan Fox ve Show TV gibi kanalların dizileriyle de iş birliği içerisinde olan Scorp, yayınlanan dizilerin sol alt kısmında uygulama içerisinden konu başlıkları paylaşıyor.

Snap video ile kaybolan video gönderme imkanı

Scorp'a gelen en önemli yenilik ise Gift yani hediye özelliği. Hediye özelliği sayesinde kullanıcılarına para kazandırmak isteyen Scorp, ''Hediye Gelirim'' altında biriken uygulama altınlarını paraya çevirme imkanı sunacak. Oldukça basit bir şekilde çalışacak olan hediye sistemi, uygulama içerisinden satın alınan altınlar ile kullanıcıların birbirlerinin videolarına hediyeler göndermesi ile kullanılabiliyor.

Uygulama içinde kullanılan 1,000 altının fiyatının 34,99 TL olduğunu da ekleyelim. Gelen bir başka yenilik ise Snap video özelliği. Snap video ile Snapchat'le özdeşleşen kaybolan video atma özelliğine kavuşan Scorp, kaybolan videoların hediye gönderen kullanıcılara teşekkür etmek için kullanılmasını hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.