Webrazzi Summit 2017 biletleri 'Süper Erken Kayıt' fırsatıyla satışta

Webrazzi Summit 2017 biletleri 'Süper Erken Kayıt' fırsatıyla satışta

18 Ekim'de düzenleyeceğimiz Türkiye ve yakın coğrafyanın en etkili internet konferansı Webrazzi Summit 2017'ye Süper Erken Kayıt fırsatıyla hemen şimdi kayıt olabilirsiniz.

Webrazzi Summit, geçen yıl 500'den fazlası C-level olmak üzere 2 bine yakın katılımcı ve 200'den fazlası startup olmak üzere 750'ye yakın şirketi ağırlamıştı.

Webrazzi Summit 2017'de de birbirinden değerli konu ve konuşmacılar, ilgi çekici standlar ve sürprizlerle dolu fuaye alanı, onlarca girişimi ağırlayacak olan Startup Lounge, girişimcilik yarışması Webrazzi Arena ve çok daha fazlasıyla sizlerle olacak.

Webrazzi Summit 2017'ye 1 Ağustos'a kadar Süper Erken Kayıt indirimiyle beraber, 1500 TL karşılığında (KDV Dahil) kayıt olabilirsiniz. Detaylar ve 3'ten fazla bilet alımlarındaki indirim için bilet.webrazzi.com'u ziyaret edebilirsiniz. Yanıtını bulamadığınız tüm sorularınızı ise [email protected] e-posta adresine bekliyoruz.

Bu arada BKM Express yoluyla ödemenizi yaparsanız ekstra olarak yüzde 20 indirim kazandığınıza da ekleyelim. Sınırlı sayıdaki kontenjan için geçerli olan bu fırsatı kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

Son olarak, Webrazzi Summit 2017’nin konuşmacıları ve programı henüz belli değil. Bu konuda gelişmeler oldukça sizi bilgilendireceğiz.

Webrazzi Summit 2017 – Sponsorlar

Webrazzi Summit 2017’da sponsor olmak için iletişim:[email protected]

Elmas Sponsor

Altın Sponsorlar

      

Medya Sponsorları

     

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.