Editormatik.com, içerik ve haber editörü ihtiyacına özel içerik paketleriyle karşılık veriyor

Editormatik.com, içerik ve haber editörü ihtiyacına özel içerik paketleriyle karşılık veriyor

Türkiye'de dijital kanallar için içerik üretimi hizmeti sunan yeni girişimler çıkmaya devam ediyor ama sektörde varolan çeşitli girişimler de var. Özel içerik paketleri sunan Editormatik.com da geçen yıl başından bu yana hizmet veren girişimlerden biri.

Editormatik, 2012 yılı sonunda icerikyazdir.com'u kuran Verinet İnternet'in bir iştiraki. Üç aylık bir geliştirme sürecinin ardından hayata geçirilen Editormatik farklı büyüklükteki içerik ve haber kanalları için farklı içerik paketleri sunuyor. Düzenli içerik paketleri Türkçe ve İngilizce olarak ayrışıyor ve aylık bir kaç yüz liradan başlayıp yaklaşık 5 bin liraya kadar uzanıyor.

Türkiye çapında aktif 600'den fazla yazarın içerik ürettiği Editormatik, günlük 2 binden fazla içerik üretebiliyor. Verinet'in kurucusu Gökhan Güneş, bu kadar fazla içeriği nasıl özgün şekilde üretebildiklerine dair soruma; "Web sitelerine içerik eklemeden önce yazılım ekibimizin geliştirdiği kopya kontrol sisteminde makalelerin özgünlüğü test edilir. Böylece kalite ve özgünlükten taviz vermeden içerik girişleri sağlanır." şeklinde yanıt veriyor.

2016 yılından bu yana 600'den fazla siteye hizmet verdiklerini söyleyen Gökhan Güneş, şu anda aktif 200'den fazla web sitesinin blog yönetimini yaptıklarını söylüyor. Özellikle sosyal medya ajanslarının blog yönetimi için tercih edildiklerini paylaşan Güneş, hem kurumsal hem de reklam geliri elde etmek isteyen bireysel müşterileri olduğunu ekliyor.

API üzerinden uzaktan içerik yayını

İçerik pazarlaması konusunda akla ilk gelen adreslerden biri olmak isteyen Editormatik.com, müşterlerinin talepleri doğrultusunda Wordpress, Gazisoft ve Tebilişim için API üzerinden de içerik yayını yapabiliyor. Ama elbette her şeyden önce içerik kalitesi geliyor. Eğer siz de içeriğin kral olduğuna inanıyor ve Editormatik.com'un denemek istiyorsanız, ihtiyacınıza uygun bir paket satın alarak işe koyulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.