Dünyanın en ince ikisi bir arada laptopu: Asus ZenBook Flip S

Dünyanın en ince ikisi bir arada laptopu: Asus ZenBook Flip S

Tayvan'da düzenlediği Computex 2017 etkinliğinde yeni ürünlerini duyuran Asus, dünyanın en ince ikisi bir arada laptopu olan Asus ZenBook Flip S modelini de tanıttı. Hatırlatmak gerekirse dünyanın en ince ikisi bir arada laptopu geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ve 11 mm kalınlığında olan Acer Spin 7 modeliydi.

Sadece 10.9 mm kalınlığında ve 1.1 kg ağırlığına olan Asus ZenBook Flip S, şık metal bir tasarıma sahip. 13.3 inçlik 4K çözünürlüğünde dokunmatik bir ekranla gelen ZenBook Flip S'in çerçeveleri ise "NanoEdge" teknolojisi sayesinde sadece 6.11 mm kalınlığında.

Windows Hello desteği

Çerçevelerinin inceliği sayesinde standart 13.3 inçlik modellerden daha küçük bir kasaya sahip olan Asus ZenBook Flip S, Asus Pen desteğine de sahip. Mayıs ayının başında tanıtılan Windows 10 S işletim sistemine sahip olacak olan ZenBook Flip S, 2 adet USB Type-C bağlantısına sahip.

Gücünü Intel'in Core i7 işlemcisinden alacak olan Asus ZenBook Flip S, ince gövdesine 1 TB SSD sığdırmayı da başarıyor. Parmak izi sensörü ve Windows Hello gibi özelliklere de sahip olan Asus ZenBook Flip S'in fiyatı ise yaklaşık 1099 dolar seviyelerinde.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.