PatiKutu: Kedi ve köpek sahipleri için aylık kutu aboneliği

PatiKutu: Kedi ve köpek sahipleri için aylık kutu aboneliği

Kutu aboneliği modelindeki girişimler arasına katılan PatiKutu.com, evcil hayvan sahiplerinin hayatını kolaylaştırmak için kolları sıvadı.

Yusuf Canpolat ve Özen Pulat tarafından kurulan ve Mart 2017’den bu aktif olarak hizmet vermeye başlayan PatiKutu, adından da anlaşacağı üzere evcil hayvanların mama vb. ihtiyaçlarını düzenli olarak temin etmenizi sağlıyor. Şu anda sadece kedi ve köpek sahiplerine ulaşmayı hedefleyen girişim Kediler için 69,99 TL, köpekler içinse 129,99 TL’den başlayan fiyat seçenekleriyle hizmet veriyor.

PatiKutu’nun Türkiye’de artan hayvan sahiplerini internet ile tanıştırmak ve hayvan hakları konusunda sosyal sorumluluğu artırmak istediğini paylaşan Yusuf Canpolat, "Her kutunun 1 lirasını sokakta yaşayan hayvanların yararına kullanacak olan bir derneğe bağışlıyoruz ve kaliteli mama bilinci aşılamak gibi misyonumuz var." diye ekliyor.

Kutu aboneliğinde herhangi bir taahhüt veya toplu ödeme zorunluluğu getirmeyen PatiKutu, müşterilerinin kutu içerisindeki mamayı, yaş mamayı veya kumu bir sonraki ay değiştirebilmesine de imkan tanıyor. Düzenli tüketimi takip eden müşteriler istediği zaman bir alt pakete geçerek harcamasını azaltabiliyor.

Eğer kedi/köpek sahibiyseniz PatiKutu ile ilgili detaylara patikutu.com adresinden erişebilir veya bu haberi kedi/köpek sahibi tanıdıklarınızla paylaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.