Veriye dayalı yönetim kültürü güçleniyor

Hızlı karar verme ve operasyon verimliliğini artırma gibi iş dünyasının önemli sorunları için başarılı bir çözüm olan veriye dayalı yönetim şekli her geçen gün güçleniyor. Anlık ve etkin karar alma kabiliyetlerinin güçlendirilmesinde büyük rol oynayan analitik uygulamalar, veriye dayalı yönetim kültürünün en önemli parçalarından.

Uzun süredir MicroStrategy Türkiye temsilciliğini yürüten Obase, İstanbul’da ilk kez düzenlenen MicroStrategy Sempozyumu’nda, Obase arayıcılığıyla MicroStrategy sistemini kullanan firmaların önemli isimleri bir araya getirdi.

Ar-Ge çalışmaları devam ediyor

Turkcell, Boyner Grup, Migros ve Eczacıbaşı önemli firmalardan konuşmacılar ağırlayan MicroStrategy sempozyumunda, güçlenen veriye dayalı yönetim kültürü ile ilgili önemli bilgiler paylaşıldı. Firmaların veriye dayalı yönetim modelinin işlerini ne ölçüde kolaylaştırdığını örneklerle açıkladıkları sempozyumda, MicroStrategy Orta Doğu ve Afrika Bölge Başkan Yardımcısı Darryl Owen da açıklamalarda bulundu.

Çalışmalarını daha da ileriye götürmek için Ar-Ge çalışmalarına ciddi önem verdiklerini dile getiren Owen, her geçen gün artan müşteri beklentilerine cevap vermek için ve günlük hayatın içerisinde MicroStrategy'nin karar verme süreçlerinde etkili rol alması için ürünlerini geliştirmeye devam ettiklerinin de altını çizdi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.