Facebook, Trending Topics sekmesinin tasarımını değiştiriyor

Facebook, Trending Topics sekmesinin tasarımını değiştiriyor

Bugünden itibaren değişecek olan Facebook'un Trending Topics sekmesi, mobilde istenen haberlere ulaşmayı kolaylaştıracak. Gelen tasarım değişikliği ile daha fazla kaynaktan haber seçeneğine ulaşma imkanı sunacak olan Trending Topics, ABD'deki iPhone sahipleri için kullanıma sunuldu.

Yakın zamanda Android ve masaüstü kullanımı için de sunulacak olan yeni Trending Topics, haber kaynaklarının yanı sıra arkadaşlarınız ve tanınmış kişilerin paylaşımlarını da karşınıza çıkaracak. Tasarımsal olarak kart sistemine geçiş yapan Trending Topics, belli konuları takip etmenize de olanak sağlıyor.

Tasarım değişikliği sayesinde daha çok haber gösterecek

Kart sistemi sayesinde tek bir haber göstermek yerine onlarca haberi yatay olarak sunan Facebook Trending Topics, sürükleme hareketi ile haberler arasında geçiş yapmanıza da olanak sağlıyor. Blog paylaşımında kullanıcıların kendi bölgelerindeki haberlere daha kolay ulaşması adına Trending Topics'in tasarımını değiştirdiklerini belirten Facebook, yeni tasarımın Amerika dışına ne zaman sunulacağıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşmadı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.