Facebook Messenger uygulamasını güncelledi

Facebook Messenger uygulamasını güncelledi

Facebook Messenger uygulamasına gelen en son güncelleme ile Facebook mesajlaşma uygulamasının tasarımına müdahale etti. 1.2 milyar aktif kullanıcısı olan Messenger platformu, yaptığı tasarım değişikleriyle biraz daha sadeleşmeye gitti.

Facebook Messenger'ın yeni versiyonunda kullanıcılar yukarıya eklenen sekmelerinde mesajlarını, aktif kullanıcıları ve mesajlaşma gruplarını görebiliyor. Bununla birlikte alt menü navigasyonunda da önemli bir tasarım değişikliği göze çarpıyor. Burada ikonların altına metinler eklenmiş ve en sağ tarafa "Games" yani anlık oyunlar kategorisi de dahil edilmiş. Facebook Messenger üzerinden aktif olan oyun platformu artık çok daha öne çıkarılmış durumda.

Facebook Messenger'ın anlık paylaşım alanları da yine benzer biçimde ön plana çıkmış durumda. Her ne kadar bu alanda anlık paylaşımları Instagram Stories ve Snapchat uygulamaları domine etmiş gibi gözükse de, Facebook Messenger'ın bu alanı es geçmediğini görebiliyoruz. Facebook Messenger ilk etapta iOS versiyonunu güncellerken, Android versiyonunun da yine bu hafta içinde güncellenebilir durumda olması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.