Apple tüm MacBook ailesini WWDC'de yenileyebilir

Apple tüm MacBook ailesini WWDC'de yenileyebilir

5 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan Apple'ın geliştirici konferansı WWDC 2017'de karşımıza nelerin çıkabileceğiyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bloomberg'in haberine göre Apple, MacBook Air da dahil olmak üzere tüm Macbook ailesini güncellemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılmalarına rağmen Intel'in en yeni işlemcisi Kaby Lake yerine bir önceki jenerasyon olan Skylake işlemcilerle karşımıza çıkan yeni MacBook Pro ailesi, eleştirilerin hedefi olmuştu. WWDC 2017'de güncellenmesi beklenen yeni MacBook Pro'lar hem performans hem de pil performansı anlamında oldukça gelişmiş olan Kaby Lake işlemcilere kavuşacaklar.

13 inçlik MacBook Air da yenilenecek

İlk olarak 2015 yılında karşımıza çıkan ve geçen yılın bahar aylarında güncellenen 12 inçlik MacBook modelini de güncellemeyi planlayan Apple'ın asıl sürprizi ise 13 inçlik MacBook Air olacak. Uzun zamandır güncellenmemesi rağmen uygun fiyatı nedeniyle en popüler MacBook modeli olan Air'ın işlemcisi güncellenecek. Fakat maalesef MacBook Air'ların en büyük problemi olan ekran kısmının yenilenip yenilenmeyeceği hakkında herhangi bir bilgi yok.

Geçtiğimiz Ekim ayında ise yine benzer haberler ortaya çıkmış işlemci güncellemelerinin yanı sıra RAM kapasitelerinin artacağı da konuşulmuştu. Son olarak Apple veya Intel'in konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadığını da ekleyelim. Her yıl olduğu gibi önümüzdeki ay gerçekleşecek olan WWDC 2017 konferansında duyurulacak olan yenilikleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.