Baştan sona yenilenen iPad Pro, Haziran'da tanıtılabilir

Baştan sona yenilenen iPad Pro, Haziran'da tanıtılabilir

Apple, baştan sona yenilediği iPad Pro'yu önümüzdeki Haziran'da düzenleyeceği geliştirici konferansı WWDC 17'de tanıtılabilir. KGI Securities’in tanınan analisti Ming-Chi Kuo, 10.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olacağını söylediği iPad Pro'nun 5 Haziran'da tanıtılacağına yönelik tahminin paylaştı.

Klasik iPad tasarımından farklı olarak ince çerçevelerle karşımıza çıkması beklenen yeni iPad Pro, 10.5 inç ekran büyüklüğüne sahip olmasına rağmen 9.7 inçlik bir tabletin boyutlarına sahip olacak. Performans anlamında da yeniliklere sahip olması beklenen iPad Pro, A10X işlemcisi ile gelecek.

Siri destekli masaüstü sesli asistan da WWDC 2017 tanıtılabilir

WWDC 2017 etkinliğinde sadece yeni iPad Pro'nun tanıtılmayacağını da ekleyelim. Uzun zamandır konuşulan Apple'ın Amazon Echo rakibi masaüstü sanal asistanın da Haziran ayında geliştirici konferansında tanıtılması bekleniyor. Apple'ın sanal asistanı olan Siri destekli bir hoparlör olarak karşımıza çıkacak olan masaüstü sesli asistanın, küçük bir ekrana da sahip olması bekleniyor.

Amazon Echo'ya oranla daha yüksek bir fiyat etiketiyle satışa sunulması beklenen masaüstü sesli asistan, Harman Kardon’un Cortana destekli akıllı hoparlörü Invoke ile benzer bir fiyat etiketiyle satışa sunulabilir. Son olarak WWDC 2017'de yazılım duyuruları da yapması beklenen Apple,  iOS 11, macOS 10.13, tvOS 11 ve watchOS 4'ü duyuracak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.