Qulak dijital anketleriyle yılın ilk çeyreğinde 5 milyon katılımcıya ulaştı

Qulak dijital anketleriyle yılın ilk çeyreğinde 5 milyon katılımcıya ulaştı

Farklı platformlarda memnuniyet ölçüm sistemi olarak hizmet veren Qulak, bu yıl geliştirdiği IoT cihazı ile daha çok kullanıcıya anket yaptırmak istiyor.

Müşteri deneyimini ölçmek konusunda uzmanlaşan KC Tek tarafından geliştirilen Qulak, 2016'da 2 milyon, 2017'nin ilk çeyreğinde de 5 milyon kullanıcıyla anket yaptığını paylaşıyor.

Müşterilerine, kullanıcıların tablet kiokslar, sosyal medya kanalları, internet ve mobil internette katıldığı anketler yapabilme imkanı sunan şirket, tüm bu kanallar için tek bir ekrandan anket hazırlama ve raporlama özellikleri sağlıyor.

Qulak, 2016'da 2 milyon, 2017'nin ilk çeyreğinde ise 5 milyon kullanıcı üzerinde anket yapmış

Farklı kanallar için gelen farklı yanıtları analiz edebilen Qulak, çoklu dil desteği, fraud (yolsuzluk) önleyici modül, sosyal medya ve QR kod entegrasyonu ve özelleştirilebilir formlar oluşturabilme gibi farklı yeteneklere de sahip.

Qulak'ın gelecek hedefleri arasında deneyim mağazaları oluşturmak var

Ölçüm ve analiz hizmetiyle farklı sektörlere hitap edebilen Qulak, dijital anket kanallarına bu yıl geliştirdiği IoT cihazıyla bir yenisini ekledi. Memnuniyet ölçümü için geliştirilen bu cihaz, çok basit bir arayüzle kullanıcılara deneyimlerinden memnun olup olmadıklarını 3 seçenekle soruyor.

Öğrendiğimize göre Userspots bünyesindeki IoX Digital ile iş ortaklığına giderek bu ürünü geliştiren Qulak, bu cihazla daha çok lokasyonda hizmet vermeyi ve daha çok kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

Qulak'ın IoT açılımını yaptığı ilk ürün minimal bir görünüme sahip

Bunun dışında şirketin Kurucu Ortağı Hüseyin Şimşek, Qulak'ın gelecek vizyonuyla ilgili "Avrupa ve Amerika'da perakendenin maliyeti düşük deneyim mağazalarına yönlendiğini görüyoruz. Deneyim mağazaları ürün satmak değil ürün pazarlamak amacıyla açılan mağazalardır. Bu mağazaları ziyaret eden müşteriler internet üzerinden online alışverişe yönlendirilir. Qulak ile ülkemizdeki firmalar için deneyim mağazaları tasarlamak vizyonuna sahibiz" diyor.

Müşteri deneyimi ölçümü Türkiye'de çok sayıda girişimin yer aldığı önemli bir pazar. Bu pazarda sunduğu geleneksel çözümlerle milyonlarca kullanıcıya ulaşan Qulak ile ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.