Sağlıklı yaşam rehberi Uplifers 'wellness market'ini açtı

Sağlıklı yaşam rehberi Uplifers 'wellness market'ini açtı

Geçen yılın sonunda Galata İş Melekleri ve Arya Kadın Yatırım Platformu’ndan ilk yatırımı alan sağlıklı yaşam rehberi Uplifers.com, artık okuyucu kitlesine uygun çeşitli ürünlere ulaşabileceğiniz bir mecra haline geldi. Sağlıklı yaşam dikeyinde değerli içerikler üreten portal, okuyucularını bu dikeydeki e-ticaret mağazalarına yönlendirmeye başladı.

1 Mayıs'ta kapılarını açan Uplifers Shop, kendini 'wellness marketi' olarak tanımlıyor ve sağlıklı beslenmeden spor ekipmanlarına, iyi yaşam uygulamalarından organik ürünlere kadar farklı ürünleri tanıtıyor. Okuyucularına direkt satış yapmayan Uplifers Shop, bu dikeydeki e-ticaret mağazalarına rakip olmak yerine onların satışlarını artıran bir aracı rolü üstleniyor.

Beş farklı kategoride 20'den fazla marka

Uplifers.com'daki içerik kategorilerine bilenler, mağaza tarafında da aynı sınıflandırmayla istediklerini bulabiliyor. Feel up kategorisinde meditasyon uygulamaları ve aromaterapi ürünleri; Live up kategorisinde spor ekipmanları, sağlıklı atıştırmalıklar, organik gıdalar, içecekler, glutensiz ve vegan ürünlerinin yanı sıra anne-çocuk ürünleri; Explore up kategorisinde seyahat, teknoloji, kültür&sanat ve outdoor spor ürünleri; Style up kategorisinde dekorasyon, giyim, doğal güzellik ve bakım ürünleri; Pleasure up kategorisinde şse yetişkin ürünleri satışa sunuluyor.

Uplifers ekibi, Uplifers Shop'ta özellikle Türkiye'de üretim yapan, küçük ve orta ölçekli sağlıklı yaşam (wellness) firmalarına yer vererek sektörün büyümesine yardımcı olmayı hedefliyor. Şimdiden 20 farklı markanın ürünlerine yer veren Uplifers Shop, yeni firmaların katılımı için de [email protected]'dan iletişime geçilmesini bekliyor.

Hatırlatmak gerekirse Eda Günay tarafından dört yıl önce kurulan Uplifers, Ekim 2016'da 50 kişilik bir içerik ekibi olduğunu ve ve aylık ortalama 500 binden fazla ziyaretçi ağırladığını açıklamıştı. 2017 hedeflerini gerçekleştirmeye başlayan Uplifers'ın nasıl bir büyüme yakalayacağını ve ilerleyen dönemde yeni bir yatırım alıp almayacağını hep birlikte göreceğiz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.