Türkiye'de geliştirilen puzzle oyunu Polycolor, 152 ülkede Apple tarafından öne çıkarıldı

Türkiye'de geliştirilen puzzle oyunu Polycolor, 152 ülkede Apple tarafından öne çıkarıldı

Sizlere daha önce tanıttığımız Minimal Maze'in de geliştiricisi olan Alper İskender'in yeni oyunu Polycolor, kısa sürede 152 ülkede Apple tarafından öne çıkarıldı. 0.99 dolar fiyat etiketine sahip olan puzzle oyunu Polycolor'ı dilerseniz hemen şimdi telefonunuza indirebilirsiniz.

Bilmeyenler için kullanıcılarının dikkatini çekeceğini düşündüğü oyun ve uygulamaları App Store'da öne çıkartan Apple, yalnızca iOS platformunda yer alan isimleri tercih ediyor ve uygulama geliştiricilere ücretsiz ve etkili bir pazarlama şansı sunuyor.

72 farklı bölüme sahip olan oyunda kurallar her bölümde değişiyor, kullanıcıların sade bir arayüz ve rahatlatıcı müziklerle oyundan keyif alması amaçlanıyor.

Polycolor, 31 ülkede en çok oynanan 5 bulmaca oyunundan biri

Alper İskender'den edindiğimiz bilgiye göre bugüne kadar 20 bine yakın kez indirilen oyun, kullanıcılarından ortalama 4 buçuk puan almış. En çok ABD, Çin, İngiltere, Avustralya ve Kanada'dan indirilen Polycolor'ın gelirlerinin yüzde 2'si de Türkiye'denmiş.

Bunun dışında 31 ülkede en çok oynanan 5 bulmaca oyunundan biri olan Pulycolor, yalnızca ABD pazarında ise ikinci sıradaymış.

Bir indie oyun geliştiricisi olarak tarif edebileceğimi Alper İskender'in yeni oyunlarıyla ilgili gelişmeleri sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Polycolor incelemek isteyenler için App Store'da.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.