DJI'ın yeni drone'u Spark ortaya çıktı

Drone pazarının önde gelen firmalarından biri olan DJI'ın yeni modeli Spark, karşımıza çıktı. DJI'ın Çin sitesinin forumlarında ortaya çıkan görseller ve videolarla sızdırılan DJI Spark, özellikle küçük boyutlarıyla dikkatleri çekiyor. Geçtiğimiz yıl tanıttığı Mavic Pro modeliyle beğeni kazanan DJI, Spark modelinde de Mavic Pro'dakine benzer bir tasarım kullanmış.

Uygun fiyatlı bir model olarak karşımıza çıkması beklenen DJI Spark, Mavic Pro modelinden de daha küçük bir yapıda olacak. Taşınabilirlik konusunda rakiplerin önüne geçmeyi hedefleyen Spark'ın, katlanabilir yapıda olup olmadığı konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmuyor.

DJI Spark'ın uygun fiyatlı bir "Selfie" drone'u olabileceğinin de konuşulanlar arasında olduğunu ekleyelim. Sızıntıların sadece görsel ve videolarla sınırlı kaldığını, Spark hakkında herhangi bir teknik bilginin sızdırılmadığını da belirtelim. Sızıntıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan DJI'ın Spark modelini bu yıl içerisinde tanıtması bekleniyor.

1000 dolarlık Mavic Pro'nun sadeleştirilmiş uygun fiyatlı kardeşi olarak görünen DJI Spark, amatör kullanım için ideal bir drone modeli olarak karşımıza çıkabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.