Apple, yıl sonunda yeni bir iMac tanıtmaya hazırlanıyor

Apple, yıl sonunda yeni bir iMac tanıtmaya hazırlanıyor

Bir zamanlar Apple'ın en çok ilgi çeken ürünlerinden olan iMac, 2017 yılının sonunda profesyoneller için yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkabilir. Apple'ın önemli isimlerinden Phil Schiller, BuzzFeed News ile yaptığı röportajda profesyonel kullanım için yeni bir iMac geliştirdiklerinin müjdesini verdi.

iMac'lerin profesyonel kullanıcıların ilgisini çekemediği bir gerçek, özellikle Surface Studio modeliyle birlikte hepsi bir arada bilgisayar modelini başka bir boyuta taşıyan Microsoft, bu konuda Apple'ı geride bırakmayı başarmıştı. Bu durumun farkında olan Apple, Pro ürünlerine iMac'i de katmak istiyor.

Geliştirilen iMac hakkında pek detay vermeyen Phil Schiller, profesyonel kullanıcıların dokunmatik ekran teknolojisiyle ilgilenmediklerini belirterek üstü kapalı bir şekilde yeni iMac modellerinde dokunmatik ekran teknolojisinin kullanılmayacağını da iletmiş oldu.

Performans, depolama ve genişletilebilirlik üzerinde çalıştıklarını belirten Phil Schiller, tanıtılacak olan iMac'in "Pro" ismine sahip olup olmayacağı hakkında ise herhangi bir açıklamada bulunmadı. Yeni iMac'in tam olarak ne zaman tanıtılacağı hakkında herhangi bir açıklama yapılmasa da, Apple'ın masaüstü bilgisayar tanıtımlarını genelde yıl sonuna doğru gerçekleştirdiğini iletelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.