Starbucks Türkiye'de mobil uygulamasıyla 200 bin kullanıcıya ulaştı

Starbucks Türkiye'de mobil uygulamasıyla 200 bin kullanıcıya ulaştı

Starbucks mobil ödeme özellikli uygulamasını geçtiğimiz Kasım'da Türkiye'de yayınlamıştı. Şirket, bu süreçle ilgili ilk güncellemeleriyse bugün paylaştı. Starbucks'ın açıklamasına göre, mobil uygulaması geçen üç aylık süre içinde 200 binden fazla kullanıcı tarafından indirildi.

Starbucks mobil uygulaması kullanıcıların Starbucks dijital kartlarına otomatikman para yükleyip, kahve siparişlerini verdikten sonra, ödemelerini uygulama içinde açılan QR kodu okutarak yapmalarını sağlıyor. Sadakat kartlarıyla mobil ödeme özelliğini birleştiren uygulama, Starbucks'ın kullanıcı alışkanlıklarını daha yakından takip etmesini sağlıyor.

Paylaşılan verilere göre, Starbucks mobil uygulaması üzerinden kullanıcılar, yoğunlukla Perşembe ve Cuma günleri kahve siparişi veriyor. Uygulama sabah 07:00-11:00 saatleri arasında yoğunlukla kullanılıyor ve Latte en popüler içecek. Uygulama en çok 25 ila 30 yaş aralığındaki kullanıcılar arasında popüler. Erkek kullanıcılar, yüzde 53 oranla tüm kullanıcılar arasında küçük bir farkla ağırlıkta.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.