Samsung'un online mağazası artık Türkiye'de!

Samsung'un online mağazası artık Türkiye'de!

Dün gerçekleştirilen Galaxy S8 lansmanında çeşitli yenilikler paylaşan Samsung, e-ticaret sitesini de tanıttı. Dün itibariyle aktif durumda olan Samsung'un e-ticaret sitesine shop.samsung.com.tr adresi üzerinden ulaşabilirsiniz. Şimdilik sadece Galaxy S8 ve S8+ modellerinin ön siparişini verebileceğiniz e-ticaret sitesi, yakın zamanda ürün kataloğunu genişletecek.

2017'nin ikinci çeyreğinde Samsung'un tüm ürünlerini kataloğuna ekleyecek olan e-ticaret sitesi, aksesuar seçeneklerini de bünyesinde barındıracak. Müşterilerine ücretsiz kargo, 14 gün içerisinde ücretsiz iade ve 7/24 kargo takibi imkanı da sunan e-ticaret sitesi, yeni tanıtılacak Samsung akıllı telefonlarının ön siparişe açılacağı ilk adres olacak.

Geçtiğimiz Şubat ayında içerisinde başka markaların ürünlerinin de bulunduğu Samsungwa.com.tr e-ticaret sitesini kullanıma sunan Samsung, shop.samsung.com.tr adresinden kendi ürünlerini satacak. Ön siparişe açılan Galaxy S8 modellerinin 24 Nisan itibariyle teslim edileceğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.