Mustafa Sandal'ın yatırımcısı olduğu hediye uygulaması Jestiniyap, iş birlikleriyle hızlanıyor

Mustafa Sandal'ın yatırımcısı olduğu hediye uygulaması Jestiniyap, iş birlikleriyle hızlanıyor

Jest deyince, akla ilk gelenlerden biri de Mustafa Sandal; en azından geç 90 kuşağına kadar bu böyleydi. Türkçe pop'un altın çağlarını yaşadığı dönemde dinleyicileri mest eden Sandal, fenomen olan şarkısını bir süredir Jestiniyap uygulaması için söylüyor. Sandal, mobilden hızlı hediye gönderme uygulaması Jestiniyap'ın yatırımcıları arasında ve uygulama yayınlandığı günden beri yoğun ilgi görüyor. İş birlikleriyle hızlanmaya devam etmek isteyen Jestiniyap son olarak Türk Hava Yolları'nın mil programı Miles&Smiles ortaklığını duyurdu.

İlk kez geçtiğimiz yıl sonunda yayınlanan ve bu yıl başında lansmanı yapılan Jestiniyap, mobil hediye gönderme uygulamaları alanına oldukça iddialı bir giriş yaptı. D&R'dan etstur'a, Hilton'dan Vakko'ya ve Sephora'ya kadar yüzlerce farklı markayla çalışan Jestiniyap, tüm segmentlerden müşterilerin hediye alternatiflerini bulup, sevdiklerine gönderebilecekleri bir adres. Ürün çeşitliliğiyle rakiplerinin epey önünde olan Jestiniyap, hediye alışverişlerinin en işlek adresi olabilir. Zira hediye alışverişi, eğer aklınızda belirli bir seçenek yoksa, nereden başlayıp nerede biteceğini asla kestiremediğiniz bir deneyim. Ve bu online'ın yapısına oldukça uygun bir süreç. Yapılması gereken olabildiğince fazla seçeneği bir araya getirmek ve iyi bir kullanıcı deneyimi sunmak. Jestiniyap her iki konuda da iyi iş çıkarıyor.

Jestiniyap'ın kurucusu Kerem Tarhan ve uygulamayla Türkiye'nin hediyeleşme alışkanlığını değiştirmek istiyor. Hediyeler uygulama içinde jest olarak adlandırılıyor. Uygulama içinde seçilen “jestler” dilendiği takdirde kişiselleştirilebiliyor, gönderilmek istenen kişinin cep telefonu numarası ve adı giriliyor. Ödeme yapıldıktan sonra gönderilen jestin bilgisi karşı tarafa SMS ile bildiriliyor. Kısa mesajın içinde göndericinin bilgisi ve varsa kişisel mesajı görüntülenebiliyor. Aynı zamanda mesajla gönderilen linkte “jest kodu” bulunuyor ve hediye gönderilen kişi bu kodu marka ya da mekan yetkilisine göstererek jestini kullanabiliyor.

Jestiniyap, mobil öncelikli bir girişim ve websitesini de yakında devreye almayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.