Kırmızı iPhone 7/7 Plus ve yeni iPad satışa sunuldu

Kırmızı iPhone 7/7 Plus ve yeni iPad satışa sunuldu

Geçtiğimiz Eylül ayında karşımıza çıkan iPhone 7 ailesi yeni renk seçeneğine kavuştu. iPhone 7 (PRODUCT) Red Special Edition olarak tanıtılan kırmızı renk seçeneği, 24 Mart tarihinde siparişe açılacak. Simsiyah modelinde de olduğu gibi sadece 128 ve 256 GB'lık modelleri için satışa çıkacak olan kırmızı renk seçeneği, Apple'ın AIDS'le olan mücadelesini temsil ediyor.

10 yıldır HIV/AIDS'le savaşmak için The Global Fund'a 130 milyon dolar katkıda bulunan Apple, bu katkıyı Product Red renk seçeneğine sahip ürünlerine borçlu. Kırmızı renk seçeneğine sahip iPhone 7, 4 bin 299, iPhone 7 Plus ise 4 bin 949 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Bugün gerçekleşen bir diğer yenilik ise iPad Air 2 modelinin yerine geçecek daha ucuz iPad modelinin tanıtılması. Herhangi bir eklenti olmaksızın iPad adını taşıyacak olan Apple'ın yeni tabletinin 32 GB'lık Wi-Fi versiyonu 1599, 32 GB Wi-Fi + Cellular versiyonu ise 2 bin 199 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Kırmızı iPhone 7 modellerinde de olduğu gibi 24 Mart tarihinde siparişe açılacak olan iPad, 9.7 inç büyüklüğünde Retina ekranla karşımıza çıkacak. A9 işlemcisine ve Touch ID teknolojisine de sahip olacak olan yeni iPad, 469 gram ağırlığında. Son olarak iPhone SE modeline 32 ve 128 GB dahili depolama seçeneklerinin eklendiğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.