Invest Istanbul, Londra'da Türkiye'yi temsil edecek 20 girişimi arıyor

Invest Istanbul, Londra'da Türkiye'yi temsil edecek 20 girişimi arıyor

İstanbul Kalkınma Ajansı’nın 2016 yılı Girişimcilik Mali Destek Programı kapsamında desteklenen Invest Istanbul, İstanbul'daki girişimcileri Londra'daki yatırımcılarla buluşturacağı London Demo Day etkinliğinin başvurularını açtı.

Hedeflerinden biri de girişimcilik ekosistemimizi yurtdışındaki yatırımcılara tanıtmak olan Invest Istanbul, girişimcilik ekosistemini adresleyen, kurumların hizmetleri ve potansiyellerini endeksleyen kar amacı gütmeyen bir platform. Bu kapsamda her sene Avrupa'nın farklı bir kentinde "invest istanbul" isimli bir yatırımcı sunum günü organize etmeyi planlıyor ve ilk çağrısını Londra Demo Day için yapıyor.

Girişimciler Londra Demo Day'e 20 Nisan 2017'ye kadar başvuru alacak olan Invest Istanbul, kadın girişimcilere öncelik verdiğini söylüyor ve şu 4 kategoride girişimcileri değerlendireceğini açıklıyor;

  1. Yenilikçi Teknolojisi/Hizmet Modeline sahip Ölçeklenebilir Girişimciler
  2. Teknoloji Sahibi Akademik Girişimciler,
  3. Teknoloji Sahibi KOBİ'ler
  4. Kadın Girişimciler

Altı haftalık hızlandırma eğitimi

Invest Istanbul, girişimcileri sadece sunum gününe götürmekle de kalmıyor. İstanbul’da yer alan 30 başarılı girişim ücretsiz 6 haftalık hızlandırıcı eğitimine alınacak ve seçilecek en iyi 20 girişimi Kasım ayında Londra’da risk sermayedarları ve melek yatırımcıların karşısına çıkacak.

Türkiye Kalkınma Bakanlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı'nın Girişimcilik Mali Destek Programı desteği ve ŞEHİR TTO tarafından yürütülen programı biz de Webrazzi olarak destekliyoruz ve ülkemizden yurtdışına açılacak başarılı girişimleri görmeyi merakla bekliyoruz.

Detaylı bilgi için investistanbul.eu adresini, programa başvuru yapmak içinse basvuru.investistanbul.eu sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.