VentureApp, profesyonellerin 'sağlıklı mesajlaşma' platformu olmak istiyor

VentureApp, profesyonellerin 'sağlıklı mesajlaşma' platformu olmak istiyor

İnternet çağının her döneminde farklı mesajlaşma servisleri popüler olmuştur. Günümüzde bu alanı Whatsapp ve sosyal ağ uygulamaları dolduruyor ama halen iş dünyası için iyi bir mesajlaşma uygulaması olduğunu söylemek güç. VentureApp.com de tam olarak bu boşluğu doldurmak istiyor.

VentureApp, başlangıçta küçük işletmelere hizmet sağlayanlar için bir pazaryeri olarak yola çıkmış bir girişim. Fakat zaman içinde kişiler arası mesajlaşmayı da kapsayacak şekilde yön değiştirmiş ve şu anda farklı uzmanlık alanlarından profesyonellerle mesajlaşmanızı sağlayan bir platform sunuyor.

VentureApp.com'a girerek çevrimiçi kişilerle iletişim kurup mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz. VentureApp kullanıcıların birbirlerini gereksiz mesajlarla rahatsız etmesini önlemek için onayınıza binaen bir sohbet başlatıyor. Yani bir kişi size sohbet etmek isteği gönderebiliyor ancak siz bu talebi onaylamadığınız takdirde sohbet başlamıyor. VentureApp kişiler arası mesajlaşmaları mümkün olduğunca temiz tutmak istiyor ve bu noktada LinkedIn'de olmayan bir ortam sunmak istiyor.

4 milyon dolar yatırım aldı

Accomplice, Fullstack Ventures, Boston Seed Capital ve çok sayıda melek yatırımcıdan 4 milyon dolar yatırım alan girişimin hedefi, sadece kişiler arası bağlantıları mesajlaşma yoluyla artırmak değil. Şirketlerin/girişimlerin kendilerine görünürlük kazanmasına da yardımcı oluyor ve şirketlerden para kazanmak üzerine bir gelir modeli uyguluyor. Kullanıcılar şirketlerle bağlantı kurup onları tavsiye edebiliyor.

30 kişilik bir ekibe sahip olan VentureApp, mobil uygulamalarını da çıkararak mesajlaşmayı daha rahat bir hale getirmek istiyor ki ben VentureApp'e  üye olduktan kısa süre sonra bir mesajlaşma talebi aldım. Talebi gönderen kişi küresel bir emlak yatırım şirketinin yöneticisi olsa da kendi dikeyinizde birileriyle iletişime geçmeniz ve fikir alışverişinde bulunmanız pekala mümkün.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.