Y Combinator girişimi Cambly, online İngilizce eğitiminde 'grup ders’ özelliğini devreye aldı

Y Combinator girişimi Cambly, online İngilizce eğitiminde 'grup ders’ özelliğini devreye aldı

Anadili İngilizce olan eğitmenlerle görüntülü sohbet yaparak İngilizce öğrenmenizi sağlayan Y Combinator çıkışlı Cambly, grup derslere başladı. "Cambly Group" adı verilen bu yeni özellik sayesinde 2 ya da 3 öğrenci aynı derse katılıp eğitmen masrafını paylaşabilecek.

2012 yılında kurulan ve 2014 yılından bu yana Türkiye'deki operasyonlarını sürdüren Cambly, normal abonelik modellerinden yüzde 40 daha ucuz olmak üzere, grup derslerini aylık 35 TL'den başlayan fiyatlarla sunuyor.

Web sitesi ile Android ve iOS uygulamaları üzerinden kullanıcılarına hizmet veren platform, 100'ün üzerinde farklı ülkeden öğrenciye ulaşıyormuş. Cambly'nin öne çıkan özellikleri ise eğitmenlerin 7/24 ulaşılabilir oluşu, eğitim öncesi herhangi bir rezervasyona gerek duyulmaması ve ders videolarının tekrar tekrar izlenebilmesi.

Cambly, haftada bir gün, 15 dakikalık eğitim için ayda 35 TL'den başlayıp, her gün 120 dakika için ayda 689 TL'ye kadar çıkan fiyatlarla Türkiye pazarında yer alıyor.

TOEFL veya IELTS sınavlarına çalışanlar, iş görüşmelerine hazırlananlar veya genel olarak İngilizce’sini geliştirmek isteyenlerin kullandığı Cambly, ilerleyen günlerde özellikle aynı amacı taşıyan öğrencileri grup derslerinde bir araya getirirse pazarda önemli bir adım atmış olur diyebiliriz. Platformda şu an "İngilizce Pratik Yapın" butonuna tıklayan öğrenciler, rastgele bir şekilde derslere atanıyor. Cambly'yi ve Türkiye operasyonlarını takip etmeye devam edeceğiz.

Cambly, 2012 yılında Kevin Law ve Sameer Shariff adlı iki Google mühendisi tarafından kurulmuş
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.